Támogatóink:

Magyar Pálinka Háza

www.menforcare.hu
Egészségünk megőrzéséről a Százhalom Egészségügyi Központ gondoskodik.

fogtunderek.hu

www.termesz.hu

www.folitext.hu

www.utlenyomat.hu
Társoldalak:

3runners (48)


Happy Bamako Team


Batta 3 Runners NAPTÁR

Január
    2     3      4      5     6      
  7     8      9    10    11   
12    13    14    15    16   
17    18    19    20    21   
22    23    24    25    26   
27    28    29    30    31   
* Az adott napra kattintva az aznapi beszámoló olvasható.

Kapcsolattartó:
Sárosi István
E-mail: info@sipisti.hu
Tel: (30) 949 - 5858"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni."
Ayrton, Senna

Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll. Kérjük türelmét.

Az oldalt szerkeszti:
Bábikné Gyovai Anita
alias "Flóra"
gyovai.anita@digikabel.hu
Tel: (70) 373-6644

Magunkról

Sziasztok!

Iváncsevics Béla vagyok, családommal (3 nővel: feleség + 2 leánygyermek) Százhalombattán élek, és dolgozom.

A 2011-es Budapest-Bamako futamot (nagyszerű csapatokkal) sikeresen teljesítvén, úgy gondoltam ezt az élményt feleségemmel is meg kell, osszam. Legnagyobb bánatomra 2012-ben ez nem sikerül, de a remény hal meg utoljára. Afrika mindenkit megérint valahogy, mint azt nálam ismertebb ember leírta, Afrikát vagy megutálod egy életre, vagy beleszeretsz. Velem ez utóbbi történt meg. A végére a legjobb, sikerült egy új hobbit találni, ez pedig a kalandrally: úttalan utakon bejárni az ország legszebb helyeit, közben segíteni másokon és eközben még profi rallyversenyzőnek is érezni magunkat.

Sziasztok!

Sárosi István vagyok, sokaknak Sipisti. 1972-ben születtem, azóta követem Százhalombatta fejlődését. Első munkahelyként az olajiparban dolgozom.

Hobbim a szigonyemblémás olasz autók életrekeltése, a kis ralicsapatunk autójának javítása.

Imádom a kalandot, de az afrikai futam valami más: segíteni embereken, árvaházakon, iskolákon úgy, hogy olykor a saját túlélésemen kell gondolkodni.

Tessék átélni, csodálatos érzés!

Sziasztok!

Klinovics János vagyok, a 3 Runners csapat oszlopos tagja. Sipi, Béci és én… mit is mondhatnék… Régi emlékek, egy új formáció. Sipivel 2010-ben Marokkóban, a kősivatagban találkoztam, akkori csapattársával és egy Mercedes kisbusszal (Hápi) bukdácsoltak a néha fotel méretű sziklák között… felejthetetlen küzdelem, életre szóló élmény lett.

Egy évvel később a fiúk (Sipi és Béci) Édua (Mitsubishi l300), én szamovár Margit (Toyota 4runner) fedélzetén 16 napig jóban, rosszban együtt autózva megérkeztünk Bamako-ba... örök emlék.

2012-ben az új formáció Dongó (Toyota 4runner) fedélzetén együtt vág neki az ismeretlennek Ginea-Bissau felé, azt gondolom, izgalmas, kalandokban bővelkedő misszió lesz, szurkoljatok nekünk!
© 2010. BATTA - 3 RUNNERS, Százhalombatta - Minden jog fenntartva

Kapcsolat: info@sipisti.hu